Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   
Oplev vores IT-system i praksis ... 

 

Kontakt Henrik Milting tlf. 2072 5522 eller mail:

Journal Digital Danmark Aps

Vestervang 6
3120 Dronningmølle

 

T +45 2072 5522

 

Henrik Milting

direktørJournal Digital
Sverige AB
Stora Nygatan 59
211 37 Malmö

T +46 40 678 80 88Jonas Alm

direktør
T +46 708 92 80 90

jonas.alm@journaldigital.se

 

 Oplev JOURNAL DIGITAL i praksis ... 
Se systemets mange muligheder, og få en fornemmelse af brugervenligheden. Vi kan tilbyde en visning, hvor du får adgang, mens vi guider dig pr. telefon.
Vi kommer også meget gerne ud og demonstrerer systemets faciliteter for dig og dine kolleger. Kontakt Henrik Milting på tlf. 20 72 55 22 eller mail:
Fordi vi tager udgangspunkt i spørgeskemaer, som barnet og familien selv besvarer, føler de sig respekterede og delagtiggjort i behandlings-
processen lige fra begyndelsen. Mange bliver mærkbart lettede, når de besvarer spørgsmålene. Spørgeskemaerne bliver en måde at skrive og kombinere problemer, som de tidligere har haft svært ved at beskrive i mere åbne spørgsmål.

– Liv Nilsson, behandlingschef i Familjeforum, Lund, Sverige

At vi kan følge op og måle vores aktiviteter ved behandlingsstart og -afslutning har også skabt nye evalueringsmuligheder. Vi kan nu vurdere de forskellige behandlingsmetoder, som vi tilbyder individuelt og det er vores håb at vi dermed forbedre vores beslutningsgrundlag – både for udvikle behandlingsmetoder og for at kunne se, hvilken behandling, som passer klienten bedst.

– Lund Kommune


  
 

 

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.